7خوردنی مفید در ماه رمضان1.
در وعده افطار مایعات گرم بنوشید. روزه تان را هرگز با آب سرد، شربت خنک
یا نوشابه باز نکنید. آب جوش، شیر گرم و یا چای کم رنگ بهترین نوشیدنی برای
افطار است.
2.
موقع افطار از قندهای طبیعی مانند خرما، کشمش و یا عسل استفاده کنید، تا
قند خونتان تعدیل شده و اشتهایتان کنترل شود. نوشیدن چای کم رنگ، شیر گرم،
فرنی، حلیم کم روغن و یا شله زرد در وعده افطار توصیه می شود.
3.
نان، پنیر و سبزی (یا گردو) را از سفره افطارتان حذف نکنید. اما اگر ترجیح
می دهید به جای افطار شام بخورید، می توانید سوپ و آش سبک را در برنامه
غذایی تان جا بدهید.
4. خورش آلو و خورش های سبزی دار غذاهای ملین هستند در نتیجه برای پیشگیری از یبوست در ماه رمضان مناسبند.
5.
تخم مرغ نیمرو دیر هضم است در نتیجه برای پیشگیری از ابتلا به سوزش معده
توصیه میشود در ماه رمضان تخم مرغ به صورت آب پز مصرف شود.
6.
سالاد بدون پیاز، مکمل خوبی برای وعده های غذایی در ماه رمضان است و به
همین دلیل توصیه می کنیم سالاد را در وعده های افطار و سحر خود بگنجانید.
7.
مصرف نوشابه های گازدار را در ماه رمضان محدود کنید. این نوشابه ها باعث
تحریک معده به خصوص در افراد مبتلا به التهاب معده (گاستریت) میشود.
سلام اجرکم الله
سلام التماس دعا